Professioneel schoonmaakbedrijf voor bedrijven in Aarschot en omstreken 

0460 95 80 27 016 94 31 17 Contacteer ons
Clean & Blink

Schoonmaak van kantoren door Clean & Blink uit Aarschot

Onze ervaren en enthousiaste schoonmakers staan in voor de schoonmaak van uw kantoor. Dit gaat van de klassieke schoonmaak tot de schoonmaak van een bijhorende keuken of het sanitair, zetelreiniging en tapijtreiniging. Onze glazenwassers garanderen dan weer een streeploos resultaat. Voor de schoonmaak van kantoren stellen wij ons uitermate flexibel op om uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk te storen. Dat is meteen ook de reden waarom wij niet alleen overdag kantoren schoonmaken, maar ook kantoren schoonmaken in de avonduren.

  • Algemene schoonmaak van kantoren

  • Schoonmaak van sanitair of keuken

  • Glazenwassen voor kantoren

  • Overdag of tijdens de avonduren

Industriële schoonmaak bij bedrijven in Aarschot

Zoekt u een zakelijk schoonmaakbedrijf in Aarschot voor de schoonmaak van uw magazijn of productieruimte? Ook dan rekent u gewoon op ons professioneel schoonmaakbedrijf. Zelfs bij ernstige verontreiniging zoals olievlekken of productie-afval laten wij alles spic en span achter.

Ook hier is het perfect mogelijk om onze schoonmaaktijden af te stemmen op uw werktijden en behoren avondshiften zeker tot de mogelijkheden. Bent u eerder op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor de eenmalige schoonmaak van een werf of gebouwen? Ook dan stellen wij graag een offerte voor u op.

De expert voor het schoonmaken van bedrijven

Het schoonmaken van bedrijven vergt enige coördinatie. We stemmen de schoonmaaktijden altijd af op uw eisen en houden daarnaast rekening met verdere vereisten die u stelt, onder andere op het vlak van veiligheid. Wat ons betreft zijn er geen beperkingen.

Zo behoort de schoonmaak van werven, de schoonmaak na werken of de schoonmaak van horecagelegenheden zeker tot de mogelijkheden. Wij raden u aan om uw wensen telefonisch te bespreken, waarna wij een offerte voor u opstellen.

Zakelijke referenties

Deze zakelijke klanten gingen u voor om hun schoonmaakopdrachten met glans over te laten aan Clean & Blink:

  • Eurostone in Booischot (Heist-op-den-Berg)

  • VBS De Groeituin in Schriek

  • Studio Bellevi in Aarschot

  • Vrije Basisschool GVB Booischot (Heist-op-den-Berg)

Bel ons nu om de mogelijkheden te bespreken.