Clean & Blink, uw ramenwasser in Aarschot en omstreken

Eenmalig of periodiek, bij particulieren en bedrijven

Clean & Blink

Clean & Blink, voor ramen die moeten schitteren

Nood aan een professionele glazenwasser in Aarschot of omgeving? Dynamisch schoonmaakbedrijf Clean & Blink heeft een jarenlange ervaring als ruitenwasser voor alle mogelijke ramen bij particulieren en bedrijven, klein of groot, van moeilijk bereikbaar tot extra vuil, binnen en buiten. Geen raam, raamkozijn of vensterbank ontsnapt aan de reinigende kracht van Clean & Blink!

Eenmalig of periodiek schone ramen

Of u nu op zoek bent naar een ramenwasser op regelmatige basis of slechts voor een enkele keer uw ruiten onder handen wil laten nemen: u kunt Clean & Blink inschakelen voor elke eenmalige of periodieke opdracht bij u thuis of in uw zaak. We gaan bij elke opdracht voor niets minder dan vlekkeloze en streepvrije ramen, vergezeld van een klantvriendelijke en vlotte service.

Ramenwasser en meer

Clean & Blink is niet alleen uw ruitenwasser van dienst, we zijn ook dé tapijtreiniger en zetelreiniger van Aarschot en omstreken en komen bij u langs voor zakelijke schoonmaakopdrachtenparticuliere schoonmaak en de eerste schoonmaak in uw nieuwbouw. Zo kunnen we u ook een totaalservice in schoonmaakopdrachten bieden, met steeds een kraaknet eindresultaat.

 

Clean & Blink, uw grondige ramenwasser in Aarschot en omgeving voor commerciële en residentiële opdrachten. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken!