Snel een poetshulp inschakelen in Aarschot en omgeving

Clean & Blink

Poetshulp voor de klassieke schoonmaak van uw woning

Onze enthousiaste schoonmakers en schoonmaaksters wachten gretig op een extra plaatsje in hun planning. Wij kunnen vrij snel een poetsvrouw uw richting uitsturen. De kuisvrouw staat u vervolgens bij met de algemene schoonmaak van uw woning. U geeft zelf aan welke taken u al dan niet aan de kuisvrouw overlaat en zij zorgt voor een perfecte schoonmaak.

Stofzuigen en dweilen van de woning

Bedden opmaken

Glazenwassen

Tapijtreiniging

Afstoffen van meubilair

Beddengoed wassen en strijken

Vaat afwassen en wegzetten

Zetelreiniging

Enzovoort

Schoonmaakbedrijf voor de eenmalige schoonmaak van uw woning in Aarschot

Ook wanneer u niet op zoek bent naar permanente poetshulp rekent u op onze kuisvrouwen in Aarschot. Wij voeren bijvoorbeeld de eenmalige schoonmaak van uw huurwoning uit waardoor u het kraaknet achterlaat voor de volgende huurder. Zo kunt u zich bekommeren over uw nieuwe woning waar u vast wel nog het een en ander te doen heeft.

Andersom kunnen we ook uw nieuwe woning eenmalig schoonmaken, bijvoorbeeld na een renovatie.

Eenmalige schoonmaak bij het betreden van een nieuwe woning of appartement

Eenmalige schoonmaak bij het achterlaten van een huurwoning of -appartement

Eenmalige schoonmaak bij het vertrekken van een huurder

Eenmalige schoonmaak na een overlijden

Schoonmaakbedrijf voor gemeenschappelijke ruimten in Aarschot

Ten slotte contacteert u ons schoonmaakbedrijf in Aarschot voor de schoonmaak van gemeenschappelijke ruimten in een appartement. Het gaat bijvoorbeeld om de schoonmaak van gemeenschappelijke gangen, trappenhallen, liften, enzovoort.

Hierbij staan we in voor een volwaardige schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimte, inclusief het wassen van de ramen en het reinigen van parkeergarages. Wij kunnen op vrij korte termijn een of meerdere kuisvrouwen uw richting uitsturen en dragen daarbij zorg voor de rust en privacy van de bewoners.

 

Zoekt u een poetsvrouw voor uw woning of voor de gemene delen bij gedeelde eigendom? Contacteer dan Clean & Blink en reken op een kraaknet resultaat.